Pawel Adamowicz, primarul orasului polonez Gdansk, este in stare critica dupa ce a fost injunghiat in timp ce se afla pe scena la un eveniment caritabil.

Primarul a fost reanimat la locului incidentului dupa care a fost transportat cu ambulanta la spital, potrivit paginii de internet a cotidianului Gazeta Wyborcza.

Incidentul s-a petrecut in fata a cateva sute de persoane, pe un podium ridicat cu ocazia unei strangeri de fonduri pentru o organizatie finantand achizitionarea de echipamente medicale.

Pentru moment nu exista date despre cat de grava este rana lui Pawel Adamowicz in varsta de 53 de ani, primar al orasului Gdansk.

Agresorul a fost retinut rapid, potrivit Antena3.ro.

Potrivit unor martori citati de mai multe media, individul a aparut brusc pe podium, a luat microfonul si a afirmat ca a fost aruncat in inchisoare de guvernul centrist precedent al Platformei Civice (PO). Acest partid l-a sprijinit pe Pawel Adamowicz cu prilejul alegerilor municipale din toamna lui 2018.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.