Un baietel de 9 ani a sunat suparat la politie pentru ca Mos Craciun sa fie arestat, pe motiv ca nu este multumit de cadourile primite, informeaza Le Figaro. Incidentul s-a petrecut in Germania.

Baietelul din Zetel a apelat la autoritati in dimineata zilei de Craciun, explicandu-le ofiterilor ca Mos Craciun nu i-a lasat cadourile pe care el le-a solicitat in scrisoare.

"Politistii care au sosit la el acasa l-au gasit foarte furios pe baietel", a spus purtatorul de cuvant al politiei, pentru ziarul Nordwest Zeitung.

Pentru ca micutul sa nu fie si mai dezamagit, politistii sositi la fata locului au comparat lista de cadouri cu darurile primite, constantand ca cele spuse de copil erau reale si Mos Craciun nu isi respectase promisiunea, scrie digi24.ro.

Totusi, pentru a aplana conflictul i s-a spus copilului ca este posibil ca Mos Craciun sa fi incurcat lista cu cea a altui copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.