Meghan Markle si Kate Middleton pareau cele mai bune prietene in timp ce se indreptau spre biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, unde familia regala urma sa asiste la slujba de Craciun, in pofida zvonurilor privind o relatie din ce in ce mai tensionata intre cele doua, informeaza publicatia The Mirror.

Pe drumul spre biserica, cele doua ducese au mers una langa cealalta, discutand si zambind, alaturi de sotii lor, Harry si William. Cele doua perechi au fost insotite de printul Charles, scrie Agerpres.

Toti ochii au fost insa atintiti asupra duceselor, in conditiile in care aceasta ocazie a fost una dintre primele in care cele doua au putut fi vazute impreuna dupa aparitia zvonurilor privind relatia lor tensionata.

Kate (36 de ani) a ales pentru aceasta ocazie un palton de culoare visinie, in timp ce Meghan (37 de ani) a optat pentru o tinuta sobra, de culoare neagra.

View this post on Instagram

Merry Christmas! The Duke and Duchess of Cambridge and The Duke and Duchess of Sussex joined The Queen and Members of @theroyalfamily at the Christmas morning service at Sandringham Church. 📷PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Acest Craciun este primul pentru Meghan in calitate de membru al familiei regale si totodata ultimul inainte de a deveni mama pentru prima data.

Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) a venit singura la biserica, in contextul in care sotul sau, ducele de Edinburgh (97 de ani), s-a retras din viata publica. Palatul Buckingam a transmis insa ca ducele se simte foarte bine si va petrece Craciunul in intimitatea caminului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.