Iubitorii de caini Corgi, rasa preferata a reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, au la dispozitie un nou loc de intalnire, un local deschis in Shanghai, al carui decor se inspira din aspectul inedit al acestui patruped, relateaza AFP.

Localurile cu pisici nu mai reprezinta de mult timp o noutate in China, acestea fiind cautate in special de persoanele care nu detin astfel de feline, dar care doresc sa se bucure de prezenta lor in timp ce isi beau cafeaua. Incepand din acest an, o astfel de oportunitate a devenit posibila si pentru persoanele care iubesc cainii din rasa Corgi - exemplare docile, cu labele scurte si un posterior emblematic -, la cafeneaua Hello Corgi din Shanghai, intr-un decor roz-bombon.

Cafeneaua, inaugurata in luna august, serveste o delicatesa proprie: ravioli cu orez in forma posteriorului tipic al exemplarelor de Corgi.

De asemenea, cafelele servite in acest local amintesc de posteriorul acestui caine, forma fiind desenata cu frisca in fiecare cana, scrie Agerpres.

In cafenea lucreaza mai multe chelnerite care poarta pe bluze un cod QR ce permite clientilor sa plaseze comenzi sau sa achite nota de plata cu ajutorul telefonului mobil. Insa, acest lucru poate fi facut si prin scanarea codului QR ce poate fi regasit si pe cainii prezenti in local, dupa cum a declarat Wang Yimi, unul dintre fondatorii cafenelei Hello Corgi.

"Clientii pot scana codul de pe spatele cainilor nostri Corgi. Economisim astfel mana de lucru'', a explicat el.

"Iubesc micutele animale de aici si de aceea imi place sa vin in acest tip de cafenea"
, a declarat Liu Xinyi, una dintre clientele localului, ocupata sa mangaie unul dintre cainii Corgi. ''Ma destind. Atingerea lor confera o senzatie de bine'', a adaugat ea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.