Un britanic din 10 trimite felicitari de Craciun animalelor sale de companie, potrivit unui studiu realizat de Royal Mail (Posta Regala din Marea Britanie, n.r.), informeaza luni Press Association.

Potrivit cercetarii efectuate de Royal Mail, un procent similar (10%) din totalul britanicilor expediaza felicitari de Craciun si animalelor de companie ale prietenilor lor.

La acest sondaj, la care au participat peste 2.000 de adulti, 4% dintre respondenti ofera o felicitare de Craciun si postasului, iar 3% dintre ei trimit in aceasta perioada festiva o carte postala fostului lor partener de viata.

In medie, un britanic expediaza 18 felicitari in perioada sarbatorilor de iarna, iar unii dintre ei expun la loc de cinste in locuintele lor felicitarile primite timp de cel putin sase luni, precizeaza Royal Mail, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.