Cinci tineri au murit duminica dimineata, pe drumul european E 85, in Vadu Moldovei, dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu un autotren, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata.

La fata locului au intervenit pompierii militari de la Detasamentul Falticeni cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD, precum si doua echipaje de Serviciul Judetean de Ambulanta Suceava, informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului salvatorii au gasit cinci victime incarcerate, toate din autoturism si toate fara semne vitale, cu leziuni extrem de grave, personalul medical fiind nevoit sa declare decesul acestora.

Trei dintre victime erau in varsta de 17 ani, una de 18 ani, iar soferul avea 21 de ani.

Autoturismul care a intrat in coliziune cu tirul, inmatriculat in Turcia, a fost grav avariat.

Circulatia a fost circa doua ore blocata pe comunicatia E85, pentru a se putea interveni la fata locului, dar si a curata carosabilul de resturile provenite in urma tragicului eveniment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.