O femeie din Maroc a fost acuzata de uciderea iubitului ei, a gatit ramasitele si le-a servit unor muncitori pakistenezi. Cum nicio crima nu este perfecta, un detaliu a dat-o pe femeie de gol. Incidentul s-a petrecut in Emiratele Arabe Unite, relateaza BBC.

Crima ar fi avut loc in urma cu trei luni, insa a fost descoperita abia acum, dupa ce un dinte a fost gasit de catre fratele victimei in blenderul ei. Acesta l-a declarat disparut, testele ADN aratand ca dintele gasit apartinea victimei.

Femeia in varsta de 30 de ani si-a recunoscut crima in fata autoritatilor, catalogand cele intamplate drept "un moment de nebunie".

Femeia avea o relatie cu victima de sapte ani, motivul pentru care a recurs la acest gest fiind faptul ca barbatul intentiona sa se casatoreasca cu altcineva, tot din Maroc.

Pana la acest moment, autoritatile nu au dezvaluit modul in care a fost omorat barbatul, insa precizat ca femeia a gatit un fel traditional de mancare pakistaneza, cu orez.

Femeia a fost internata, pentru evaluare, intr-un spital pentru persoanele cu probleme psihice pana la finalizarea anchetei, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.