Un barbat a furat marti dimineata o capra folosita pentru intretinerea peluzei Gradinilor Tuileries din capitala Frantei si a ajuns cu ea in metroul din Paris, relateaza AFP.

Putin dupa ora 8:30, presupusul hot ar fi incercat sa ia doua capre, care pasteau in apropierea Muzeului Luvru, a declarat pentru agentia de stiri franceza o persoana responsabila cu supravegherea gradinii.

Surprins de agenti, barbatul a reusit sa scape cu una dintre capre si a ajuns intr-un metrou de pe linia 1, din zona mai multor obiective turistice ale capitalei Frantei.

''La 8:39, agentii au reperat un individ cu o capra in statia Tuileries'', a confirmat Regia Autonoma de Transporturi Pariziene (RATP).

Avand in vedere atitudinea barbatului ''amenintator, agresiv, care a refuzat sa iasa din vagon'', RATP a suspendat traficul intre statiile de Chatelet si Concorde ''pentru a permite interventia politiei''.

''Capra a fost apoi preluata de agentii Gradinilor Tuileries, barbatul a fost interpelat, iar traficul a fost reluat pe toata linia la ora 8:56'', a precizat compania de transport.

Barbatul a fost condus la un cabinet de psihiatrie din sediul politiei din Paris, a indicat o sursa din politie pentru AFP.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.