Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca presedintele statului va decide in cazul cererii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, depusa de ministrul Justitiei, si ca formatiunea sa nu este in niciun fel parte in acest proces. 
"Este o procedura legala, pleaca de la altcineva, soseste la altcineva, eu nu am cum nici sa influentez, nici nu doresc acest lucru si nici nu vreau sa comentez. Nu vreau sa fac interpretarea momentului fiindca nu am destule informatii si, pur si simplu, noi, ca formatiune politica, nu suntem in niciun fel parte in acest proces.

E Guvern, e ministru, e Parchetul si e presedintele, deci noi nici tangential nu suntem interesati si implicati, nu putem sa ne implicam. Fiind vorba despre o procedura foarte bine stabilita, chiar nu vreau sa comentez. Va decide presedintele ce are de decis, punct
", a aratat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.