O femeie de 73 de ani din orasul german Hamburg a tinut cadavrul sotului ei mort la 74 de ani in apartamentul lor timp de un an si jumatate, relateaza dpa.

Procuratura din oras a confirmat luni acest caz, despre care scrisese prima data cotidianul popular Bild.

Ingrijitorul apartamentului de doua etaje in care traiau cei doi batrani a inceput sa devina ingrijorat in legatura cu acest cuplu dupa ce si-a dat seama ca nu l-a mai vazut pe sot de un an si jumatate, asa ca a anuntat politia.

Politistii s-au prezentat la apartament la 19 septembrie si au devenit suspiciosi dupa ce femeia nu le-a permis sa intre intr-o camera incuiata.

Cand au intrat in cele din urma in camera, politistii au descoperit cadavrul barbatului, intr-o stare avansata de putrefactie.

Procuratura a dispus efectuarea unei autopsii, insa nu s-au gasit dovezi privind o eventuala crima. "Este vorba doar de un incident tragic de familie. Femeia a avut cu adevarat probleme in a accepta (n.r moartea sotului ei)", a spus purtatoarea de cuvant, Nana Frombach.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.