Elon Musk este de parere ca Tesla este ”foarte aproape” sa devina profitabila, dupa ani de zile in care a consumat capital si ar putea sa obtina o victorie care sa depaseasca toate asteptarile in ceea ce priveste obiectivele de productie, relateaza CNBC.

In doua emailuri obtinute de CNBC, Musk a cerut angajatilor, vineri si sambata, ”sa ignore diversiunile” si a spus ca Tesla este aproape de a dovedi criticilor ca se insala si ca poate sa obtina o victorie care sa depaseasca toate asteptarile.

Un articol publicat de Electrek sugereaza ca Tesla a indeplinit deja un obiectiv ambitios pentru automobilul de serie Model 3, dupa ce a atins un nivel record al productiei in trimestrul al doilea, informeaza Digi24.

De asemenea, publicatia a relatat ca Tesla si-a depasit propriul record inaintea incheierii trimestrului al treilea, sugerand ca productia va fi peste obiectivul de 50.000-55.000 de automobile Model 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.