Cel putin cinci oameni, intre care o mama si bebelusul ei, au murit in Carolina de nord din cauza furtunii Florence, au anuntat oficial citati sambata de CNN.

Florence, care a atins vineri tarmurile statului Carolina de nord din sud-estul SUA, a fost retrogradata vineri dupa amiaza de la uragan de categoria 1 la furtuna tropicala si se indrepta incet catre Carolina de sud, informeaza Agerpres.

O mama si bebelusul si-au pierdut viata vineri dupa amiaza in localitatea Wilmington dupa ce peste casa lor a cazut un copac, a indicat politia locala. Tatal a fost si el ranit, fiind transportat la spital.

In orasul Hampstead, o ambulanta a incercat sa ajunga vineri dimineata la o femeie care suferise un stop cardiac, dar a ajuns prea tarziu din cauza ca drumul era blocat de copacii cazuti.

A patra persoana ucisa pana acum de Florence este un barbat din districtul Lenoir care lucra un generator. In acelasi district, un alt barbat a murit vineri dimineata dupa ce a iesit din casa pentru a vedea ce fac cainii, iar familia sa crede ca tot vantul adus de furtuna s-a aflat la originea decesului, au mentionat responsabili ai serviciilor de salvare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.