Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Canada.

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Canada ca, in conformitate cu datele comunicate de autoritatile locale, starea de urgenta din provincia British Columbia, privind incendiile de padure, a fost extinsa pana la data de 12 septembrie 2018.

Se recomanda evitarea calatoriilor in ariile calamitate de aceste incendii. Informatii actualizate despre evolutia incendiilor pot fi accesate aici.

Cetatenii romani, afectati de situatia de atentionare, pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Consulatului General al Romaniei la Vancouver: +16046330786 si +16046330763, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta. De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de urgenta al Consulatului General al Romaniei la Vancouver: +16043694704.

MAE recomanda consultarea paginilor vancouver.mae.ro, ottawa.mae.ro, montreal.mae.ro", se arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.