Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea este ”o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar” si a afirmat ca nu mai trebuie prelungita dezbaterea despre aceasta ”nazdravanie”.

Ludovic Orban a fost intrebat, sambata, la finalul sedintei Biroului Executiv care a avut loc la un hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, ce parere are despre tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea si a spus ca este ”o poveste a adormit copiii”.

Povestea asta a lui Dragnea este clar o poveste de adormit copiii si, mai ales, un mare neadevar, o minciuna gogonata”, a spus Orban.

Acesta a afirmat ca ”nu mai trebuie prelungita foarte mult dezbaterea cu nazdravania asta a lui Dragnea”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la Antena 3, ca in aprilie 2017 a fost o tentiva de ucidere a sa, spunand ca au fost patru straini care au stat trei saptamani aici, platiti de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat ca stie ca a fost si o ancheta.

A doua zi, liderul PSD a spus ca el nu a depus nicio plangere dupa tentativa de ucidere a sa din aprilie 2017 si ca a ”auzit” spre sfarsitul anului ca ar fi fost o ancheta.

Dragnea sustine ca inca de la castigarea alegerilor in 2016 si pana in prezent a primit multe amenintari si a fost si este urmarit. Liderul PSD a precizat ca nu la George Soros s-a referit cand a spus ca un om celebru in lume a comandat acest asasinat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.