Un novice budist thailandez, in varsta de doar noua ani, a fost ucis in bataie de catre un calugar, au declarat vineri surse medicale, citate de AFP.

Suppachai Sutthiyano, in varsta de 64 de ani, a recunoscut ca si-a pierdut sangele rece atunci cand l-a lovit cu un baston si l-a dat cu capul de un stalp pe tanarul Wattanapol Sisawad... pentru ca baietelul a perturbat o ceremonie weekend-ul trecut, informeaza Agerpres.

Copilul a intrat in coma si a murit joi, a declarat pentru AFP un angajat al spitalului din orasul Kanchanaburi, sub acoperirea anonimatului.

Suppachai Sutthiyano a fost caterisit duminica dupa arestarea sa.

In Thailanda exista circa 300.000 de calugari, iar 95% dintre locuitori se declara budisti practicanti.

In ultimii ani, clerul thailandez a tinut de multe ori prima pagina a ziarelor pentru cazuri de consum de droguri si alcool, pariuri indoielnice, coruptie sau recurs la serviciile unor prostituate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.