Intr-un articol publicat in cotidianul Die Welt se vorbeste din nou despre protestele de la Bucuresti, existand ingrijorari cu privire la situatia tensionata in conditiile in care tara noastra va prelua in ianuarie 2019 presedintia Consiliului UE.

In articol se mentioneaza despre faptul ca zeci de mii de oameni au protestat in fata Guvernului in ultima perioada, fortele de ordine utilizand gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa manifestantii.

De asemenea, cotidianul german aminteste de faptul ca numai cativa protestatari au fost violenti, restul demonstrand panic. Reporterul televiziunii austriece ORF care a fost agresat de fortele de ordine a fost dat de exemplu, noteaza ziare.com.

Die Welt mentioneaza ca percepe aceste imagini ca fiind unele "sumbre, dintr-o tara care va prezida peste tarile UE pentru sase luni si va juca un rol cheie in problemele europene, cum ar fi Brexit-ul, migratia, tensiunile in relatiile transatlantice sau noul buget al UE".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.