Doi frati gemeni si-au unit destinul cu doua surori gemene in cadrul unei ceremonii comune care a avut loc la Festivalul Gemenilor din Ohio. Slujba de cununie a fost tinuta de doi preoti... tot gemeni.

Poate ca ai fi tentat sa spui ca nu vezi ce trebuie, doar ca imaginile vorbesc de la sine in ceea ce priveste cea mai recenta nunta care a devenit faimoasa.

Doi frati gemeni au ales sa isi uneasca destinul cu doua surori gemene, cererea in casatorie fiind facuta in acelasi timp, informeaza Bored Panda.

Cuplurile s-au cunoscut in urma cu un an la un festival al gemenilor. Daca tinerele mai participasera la acest eveniment, pentru barbati era prima oara cand erau prezenti aici. Astfel, la nunta celor patru au participat mai multe perechi de gemeni care ii cunosteau pe toti de la Festivalul Gemenilor din Ohio.

Miresele si mirii - Brittany si Briana Deane, impreuna cu Josh si Jeremy Salyers - au purtat rochii si costume asortate. Pana si cununia religioasa a fost sustinuta de preoti gemeni.

Cu totii sunt constienti ca sansele sa se intample asta erau destul de mici si sunt recunoscatori pentru cum s-au asezat lucrurile.

Proaspat casatoriti, cei patru spun ca au de gand sa locuiasca in aceeasi casa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.