O femeie si-a castrat sotul deoarece s-ar fi simtit neglijata, intrucat acesta petrecea mai mult timp in compania celei de-a dous sotii, au anuntat autoritatile, citate de DPA. Incidentul s-a petrecut in nordul Indiei.

Barbatul in varsta de 45 de ani, Yunus Ahmed, a fost transportat de urgenta la un spital din districtul Muzaffarnagar, in timp ce femeia a fost arestata, a anuntat Anil Kumar Kaparwan, seful politiei locale.

In urma cu un an, avand consimtamantul partenerei sale, barbatul s-a casatorit a doua ora, pentru ca nu aveau un copil. Insa, la scurt timp dupa aceasta casatorie certurile s-au intetit, intrucat femeia considera ca barbatul petrecea prea mult timp in casa celei de-a doua sotii, conform jurnalul.ro.

"Miercuri, certurile s-au intensificat, iar femeia, care il acuzase in mod repetat ca nu isi petrecea timpul cu ea si ca o ignora, i-a taiat organele genitale cu un cutit", a mentionat Kaparwan.

Barbatul "a fost dus de urgenta la spital in stare grava si a primit tratament medical", a mai spus el, tinand sa precizeze ca femeia a fost retinuta dupa ce rudele victimei au depus o plangere.

Femeia e acuzata de provocarea de rani corporale grave, riscand o pedeapsa de maxim 10 ani in inchisoare, potrivit autoritatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.