Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in aer pe un teren de fotbal gol din Verviers (estul Belgiei) marti dimineata, a anuntat viceprimarul orasului, Hasan Aydin, relateaza AFP.

"Persoana, a carei identitate nu este inca cunoscuta, s-a aruncat in aer in mijlocul terenului de fotbal in jurul orei 08:30 (06:30 GMT). Era singur pe teren. Pista sinuciderii pare, pentru moment, privilegiata, pentru ca daca ar fi vrut sa faca victime, el ar fi mers intr-un alt loc, intr-un alt moment", a mai spus Aydin.

Explozia nu a facut nicio alta victima, scrie Agerpres.

Dupa analizarea ramasitelor individului, "se pare ca este vorba despre un european de aproximativ 50 de ani, un fost militar de cariera", a mai spus Aydin.

Parchetul federal, care se ocupa de cazurile de terorism din Belgia, a declarat ca nu ancheteaza acest caz, sugerand ca nu este vorba despre un act terorist.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.