Un grup de 25 de copii si insotitoarea lor au ramas blocati de aproape 24 de ore pe aeroportul Stansted din Londra, dupa un zbor al companiei Ryanair a fost anulat.

Update 18:16- MAE a anuntat ca Universitatea Cambridge va asigura cazarea persoanelor aflate in aeroport, urmand ca maine sa se intoarca spre Romania cu un autocar.

Tinerii din Oradea trebuiau sa vina vineri in tara. Zborul Ryanair FR 8371 ar fi trebuit sa decoleze ieri, la ora 18:00, ora Angliei.

"Stam de destul de mult timp, nu avem conditii foarte bune. Doamna noastra profesoara asteapta de multe ore sa primeasca vreun raspuns. Nu am pirmit mancare, nici vouchere pentru alt zbor, dar ne-au dat niste apa la un moment dat", a mentionat o tanara din grup, citata de romaniatv.net.

Profesoara de engleza, insotitoarea copiilor sta la coada pe aeroport de circa zece ore pentru a primii explicatii.

Parintii sustin ca contactat consulatul Romaniei, insa se pare ca la aceeasi coada se afla si consulul, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.