Potrivit unui raport al Departamentului de pompieri din Grecia, incendiile din Grecia ar fi fost provocate de neglijenta, cel mai probabil din cauza unui locuitor din zona care ar fi vrut sa dea foc unor crengi. In schimb, in cazul a doua puncte ar fi vorba despre foc pus in mod deliberat.

Cu toate ca oficiali ai Guvernuli au sustinut ca in spatele incendiilor s-ar fi aflat piromani, raportul realizat de Departamentul de incendiere al Pompierilor Eleni (DAEE), citat de ekathimerini.com, arata ca neglijenta ar fi fost, de fapt, cauza incendiilor.

Se pare ca un rezident a aprins focul pentru a arde lemne si crengi, autoritatile sustinand ca au aflat identitatea persoanei. In egala masura, se pare ca suspectul ar fi incercat sa ascunda dovezile, acoperind zona arasa cu pietre si utilizand multa apa in vederea inlaturarii ramasitelor de lemne si crengi.

In urma investigatiei s-a mai constat ca alte doua incendii care ar fi avut loc luni noaptea pe o strada rurala au fost cauzate de un piroman, scrie antena3.ro.

Pana la acest moment 88 de persoane si-au pierdut viata in incendiile devastatoare din Grecia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.