Un berbec supranumit Shrek 2, gasit in estul Australiei, este mai usor cu 30 de kilograme dupa ce i-a fost indepartat un strat masiv de lana care i-a crescut in ultimii ani.

Fermierul Graeme Bowden a distribuit imagini cu berbecul caruia i-a spus Shrek 2 intr-un mesaj publicat pe o retea de socializare, devenit viral, relateaza marti Reuters.

Bowden a povestit ca un prieten al sau a gasit berbecul care nu mai fusese tuns de cativa ani. Dupa ce l-a toaletat, acesta s-a ales cu 30 de kilograme de lana, de sase ori mai mult decat cantitatea obisnuita obtinuta de la un astfel de animal.

"El a taiat 30 de kilograme de lana cu o lungime de 13 inci (33 centimetri)", a precizat Bowden in mesajul publicat pe Facebook adaugand ca lana era incredibil de curata.

"El este acum usor si ar prinde bine in acest moment, tinand cont de pretul lanii, sa am circa 2.000 ca el
", a adaugat Bowden, care este fermier in Coonabarabran, o localitate din Noul Wales de Sud, la circa 450 de kilometri de Sydney.

In acest an in Australia pretul lanii a atins niveluri record in acest an.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.