Potrivit BBC, un barbat a deschis focul, in noaptea de duminica spre luni, pe o strada din Cartierul grecesc al orasului Toronto. Atacatorul a murit in urma unui schimb de focuri cu politia, si de asemenea o femeie si-a pierdut viata. Dintre cele 13 persoane ranite, o tanara este in stare grava.

Un jurnalist local a povestit ca mai multe victime zaceau pe caldaram si cele mai multe dintre acestea au primit ingrijiri la fata locului, pe strada Danforth, iar altele au fost transportate la spital.

Deocamdata motivul atacului este necunoscut, politia facand apel la martori pentru a detalia cum s-a petrecut totul si sa predea anchetatorilor fotografii sau secvente surprinse de camerele de supraveghere instalate pe cladirile din zona.

Jody Steinhauer a povestit pentru CBC News ca se afla cu familia la un restaurant din zona cand a auzit zgomotul unei arme de foc si oameni tipand pe strada, informeaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.