Doi tineri din Romania care s-au cunoscut in timp ce urmau cursurile unei facultati de Medicina din Marea Britanie s-au casatorit si au devenit absolventi in aceeasi zi, relateaza miercuri Press Association.

Nicoleta Crauciuc si Alex Tirb si-au unit destinele marti dimineata in Exeter, cu putin timp inainte de ceremonia de absolvire care a avut loc in dupa-amiaza aceleiasi zile.

Cei doi s-au intalnit la peste 2.500 de kilometri de casa, in timp ce studiau imagistica medicala in cadrul Facultatii de Medicina a Universitatii din Exeter, scrie Agerpres.

Ei formeaza un cuplu de peste trei ani, noteaza sursa citata.

Nicoleta a recunoscut ca relatia lor s-a confruntat si cu unele provocari. ''La inceput a fost destul de solicitant sa studiem unul langa altul la acelasi curs. A fost, cu siguranta, un test pentru relatia noastra deoarece universitatea poate fi un mediu foarte stresant. Cu toate acestea, faptul ca am reusit ne demonstreaza ca suntem potriviti unul pentru celalalt'', a spus ea.

Dupa un an de relatie, Alex a cerut-o in casatorie pe Nicoleta, in 2016, in timp ce se aflau in prima vacanta petrecuta impreuna, la Edinburgh.

''Trei ani mai tarziu suntem tot impreuna, la fel de puternici, si privim cu nerabdare spre un viitor luminos'
', a declarat Alex Tirb.

Cei doi intentioneaza sa ramana aproape unul de altul dupa angajare.

''Ne mutam in Barnstaple si vom lucra amandoi ca tehnicieni de radiologie la Spitalul districtual North Devon'', a spus Nicoleta. ''Este foarte interesant pentru ca vom incepe impreuna urmatorul capitol din vietile noastre si din carierele noastre'', a adaugat ea.

Cuplul va organiza ceremonia de nunta in Romania, la 1 septembrie, alaturi de familie si prieteni, mai scrie Press Association.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.