Purtatorul de cuvant al Theresei May a declarat ca nu va exista un al doilea referendum privind iesirea Marii Britanii din UE.

Purtatorul de cuvant al premierului britanic Theresa May a anuntat ca nu va exista un al doilea referendum cu privire la Brexit, reafirmand convingerea acesteia ca planul ei de a parasi Uniunea Europeana este singura modalitate de a obtine o intelegere care indeplineste obiectivele guvernului britanic, potrivit Reuters.

"Publicul britanic a votat sa paraseasca Uniunea Europeana. Nu va mai fi un al doilea referendum ... indiferent de circumstante", a declarat purtatorul de cuvant.

Aceasta i-a facut atenti pe membrii Partidului Conservator pe care il conduce, spunandu-le ca s-ar putea sa nu mai aiba loc niciun Brexit daca ei ii resping planul privind iesirea din Uniunea Europeana, scrie dpa.

Theresa May a incercat saptamana trecuta sa-si promoveze planul pentru un acord de comert liber cu UE post-Brexit si s-a confruntat in acelasi timp cu demisia ministrului pentru Brexit, David Davis, si a ministrului de externe, Boris Johnson, precum si cu critici din partea presedintelui american Donald Trump, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.