O tanara femeie din Oregon, care a fost data disparuta in urma cu o saptamana, a fost salvata de pe niste stanci marine pe care s-a prabusit cu Jeep-ul sau Patriot in urma unui accident, supravietuind in tot acest timp doar cu apa din radiatorul masinii distruse de accident, informeaza sambata Reuters.

Angela Hernandez, 23 de ani, originara din Portland, a fost gasita de o pereche de drumeti vineri seara, dupa ce acestia au remarcat epava SUV-ului Jeep Patriot, partial scufundata la baza unor stanci de 60 de metri care coboara in mare.

Femeia a fost ultima oara vazuta la volanul SUV-ului sau, la o benzinarie, pe 6 iulie, la aproximativ 80 de kilometri nord de locul in care a fost gasita. Angela Hernandez era constienta in momentul in care a fost gasita si suferise o rana la umar, scrie Agerpres.

Femeia a fost salvata de pe stanci si transportata cu un elicopter la cel mai apropiat spital. Ea le-a declarat anchetatorilor ca a tras brusc de volan pentru a evita sa loveasca un animal si a pierdut controlul masinii, plonjand de pe faleza inalta in ocean, pe Highway 1, la nord de Nacimiento Fergusson Road. Ea a rezistat band apa din radiatorul masinii.

"De obicei, in astfel de accidente, victimele mor pe loc, din cauza caderii, iar daca au noroc si scapa cumva, ii ucide oceanul. Ea a fost de doua ori norocoasa", a comentat un reprezentant al politiei locale.

Angela Hernandez plecase de acasa, din Portland, pentru a-si vizita sora, Isabel, care locuieste in Lancaster, Los Angeles County.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.