Fostul sofer al lui Donald Trump il da in judecata pe presedintele american acuzandu-l ca, in cei 25 de ani de cand a lucrat pentru el, acesta nu i-a platit orele suplimentare. barbatul sustine ca Trump ii datoreaza aproximativ 200.000 de euro pentru munca depusa, potrivit The Telegraph.

Noel Cintron, in varsta de 59 de ani, l-a dat in judecata pe Donald Trump pentru 3.300 de ore suplimentare neplatite. Acesta a fost soferul lui Trump pana cand acesta a preluat conducerea SUA si il acuza pe presedinte ca i-a acordat doar doua mariri de salariu in 15 ani si de asemenea, ca nu i-a mai platit asigurarea de sanatate dupa a doua marire de salariu.

Cintron spune ca era platit cu 62.700 de dolari anual, adica putin peste 5.000 de dolari salariu brut lunar, iar din 2006 a inceput sa castige 68.000 de dolari. In 2010, salariul i-a fost marit la 75.000 de dolari, cu conditia sa renunte la asigurarea de sanatate.

Soferul il acuza pe Trump ca l-a exploatat si ca, desi este milionar in dolari, s-a zgarcit nu numai la maririle de salariu, dar si la plata orelor suplimentare.

"Domnul Cintron a fost remunerat generos pentru munca sa si in conformitate cu legea. Odata ce adevarul va iesi la suprafata ne asteptam sa fim razbunati in instanta", a declarat purtatorul de cuvant al Trump Organization, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.