O tanara de 25 de ani a fost ucisa in Spania de barbatul cu care avea doua fetita. Individul, tot roman, are 33 de ani si a fugit de la locul crimei, fiind acum cautat de politistii spanioli.

UPDATE: Criminalul a fost localizat duminica, in jurul orei 16:00 la o ferma din Tariquejos, la aproximativ 26 de kilometri de casa in care a ucis-o pe Cristina cu o arma alba. D.V a fost transferat la cazarma Garzii Civile din Lepe, iar in maxim 72 de ore va fi prezentat Curtii din Ayamonte.

Tanara locuia in orasul Lepe, impreuna cu iubitul ei, cu fratele lui si cu sotia acestuia. In momentul tragediei, acestia din urma plecasera la serviciu, iar criminalul a intrat in casa si, dupa o cearta, a injunghiat-o mortal pe mama fetitelor lui. Ulterior, acesta s-a urcat in masina fratelui sau (desi nu are carnet de conducere) si a demarat in tromba.

O vecina care a auzit scandalul a intrat in casa si a vazut-o pe Cristina fara suflare, anuntand apoi autoritatile. Din pacate, tanara nu a mai putut fi salvata.

Politistii banuiesc ca barbatul ar fi fugit in Portugalia (aflata la 20 de kilometri de locul crimei), dar nu exclud nici varianta ca acesta sa fi ajuns la aeroport si sa fi plecat intr-o destinatia necunoscuta, scrie gazetadespania.es.

Primul-ministru, Pedro Sanchez, a postat un mesaj pe twitter prin care isi exprima solidaritatea fata de familia si prietenii Cristinei, spunand ca guvernul pe care il conduce va depune toate eforturile si resursele necesare pentru a pune capat violentei domestice.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.