Cristian Boureanu a fost condamnat miercuri la 2 ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj, de magistratii de la Judecatoria sectorului 1.

Decizia de condamnare a lui Cristian Boureanu la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare nu este definitiva si poate fi atacata de ambele parti, scrie Digi24.

Fostul parlamentar trebuie sa plateasca si 7.000 de euro daune morale.

"Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a tinut puternici intr-un an foarte greu. Primele doua luni separat, apoi impreuna. (...) Respect decizia judecatoarei si apreciez ca cineva a citit ce a ajuns la dosar. (...)

O singura concluzie vreau s-o trag. M-am legitimat si decizia de azi arata foarte clar ca m-am legitimat. (...) Nu l-am atins pe politist. Eu am fost acuzat ca l-am degradat, ca i-am rupt uniforma si epoletii”, a fost prima reactie a lui Cristian Boureanu dupa aflarea sentintei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.