O femeie a atacat cu cutitul mai multe persoane care se aflau intr-un supermarket din La Seyne-sur-Mer, localitate situata in sud-estul Frantei. 

In urma incidentului, doua persoane au fost ranite, iar nainte sa atace oamenii cu un cutit, femeia ar fi strigat „Allahu Akbar”, potrivit procuraturii din Toulon, citata de AFP, informeaza Le Figaro.

Printre raniti se afla un client al supermarketului, care s-a ales cu rani la nivelul toracelui, fiind transportat la spital, a spus procurorul Bernard Marchal. Totodata, o casiera a fost ranita usor.

Pare sa fie o actiune izolata, a unei persoane care are probleme psihice”, a spus procurorul, precizind ca „nu este exclusa posibilitatea radicalizarii.”

Femeia nu era in vizorul autoritatilorsi este acum acuzata de tentativa de omor si pentru intentia de a comite o infractiune cu conotatii teroriste, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.