Un detinut care a parasit vineri punctul de lucru situat in sectorul 5 a fost prins.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Bucuresti Jilava, Cristian Erving Micu detinutul a fost prins duminica, in jurul orei 12,00, de o echipa a Penitenciarului in zona magazinului Bucur Obor.

Vineri, in jurul orei 10,00, s-a constatat ca detinutul Mogos Aurel, nascut la data de 25.02.1986, condamnat la 5,8 ani pentru furt calificat, regim semideschis, a parasit punctul de lucru AES, situat in Bucuresti, sectorul 5, unde presta activitati lucrative”, a anuntat Penitenciarul Jilava intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, pentru capturarea detinutului au fost dispuse masuri specifice: blocarea cailor de acces - posibile directii de deplasare, alarmarea personalului unitatii, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din angajati ai Penitenciarului Bucuresti Jilava, precum si cooperarea cu Inspectoratul de Politie Ilfov, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ilfov, Politia de Frontiera, DGPMB si IPJ Teleorman, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.