Un barbat in varsta de 57 de ani, a carui disparitie fusese anuntata de familie, a fost gasit inecat, sambata, intr-un parau din localitatea valceana Jiblea Veche.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru moarte suspecta, cauzele exacte ale decesului urmand sa fie cunoscute in urma necropsiei.

"Din primele cercetari a reiesit ca barbatul ar fi fi fost luat de o viitura, formata pe un parau care trece prin fata casei sale, ieri seara, disparitia fiind anuntata in dimineata acestei zile. Cadavrul a fost descoperit la aproximativ un kilometru in aval", a declarat agentul principal Loredana Sandu de la Biroul de presa al IPJ Valcea.

Conform aceleiasi surse, cauza cea mai probabila a mortii este inecul, insa se efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a survenit decesul, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.