Un elefant salbatic a ucis un barbat de 67 de ani care dormea in fata casei sale din sudul Nepalului, a informat joi politia, citata de DPA.

Barbatul, care preferase sa doarma afara pentru a scapa de caldura, a fost descoperit decedat la cativa metri de casa sa din satul Ratanpur, langa Parcul National Parsa din sudul Nepalului, a declarat politistul Ranjit Singh Rathor.

"El s-a aflat intr-un grup de sateni care au incercat sa alunge o turma de elefanti salbatici care provocasera daune la ferma lor", a povestit politistul, adaugand ca elefantul l-a tarat pe barbat la cativa metri de casa, potrivit Agerpres.

Conflictele dintre animalele salbatice si oameni s-au intensificat in ultimii ani in zonele tampon din sudul Nepalului, aflate intre zona de paduri si asezarile umane.

Intr-un alt astfel de incident, un pescar de 50 de ani a fost ucis de un rinocer salbatic in apropierea celui mai mare parc national din Nepal luna trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.