Valery Kuzmin, ambasadorul Rusiei, a ramas fara portofel, in timp ce se afla in Piata Mare din Sibiu, hotii furandu-i bani si cardul diplomatic.

Surse oficiale au decarat, luni, pentru News.ro, ca ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, se afla in Piata Mare, sambata seara, impreuna cu sotia sa, cand a simtit o atingere usoara in zona pieptului, iar apoi a constatat ca i-a disparut portofelul din buzunarul camasii.

Diplomatul avea in portofel 1.250 de lei, 250 de dolari si mai multe carduri de fidelitate, dar si cardul de identitate diplomatica.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz si se fac cercetari pentru furt calificat.

”In perioada 8-10 iunie, la nivelul Politiei Mununicipiului Sibiu au fost inregistrate 5 plangeri privind infractiuni de furt (tel mobile si portofele). Politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale, sub coordonarea Parc de pe langa Judecatoria Sibiu, desfasoara activitati de identificare a autorilor”, au precizat reprezentantii Politiei Judetene SIbiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.