Presedintele Frantei, Emmenuel Macron condamna atacul cu cutitul care a avut loc sambata noaptea la Paris, care s-a soldat cu un mort si cu patru raniti.

''Toate gandurile mele se indreapta catre victimele si ranitii din atacul cu cutitul care a avut loc la Paris, precum si catre familiile acestora. In numele tuturor francezilor, salut curajul ofiterilor de politie care au neutralizat teroristul", a transmis liderul de la Palatul Elysee in primul mesaj postat pe Twitter.

Intr-un al doilea mesaj, presedintele francez subliniaza ca "Franta plateste inca o data pretul sangelui, dar nu va ceda niciun centimetru dusmanilor libertatii".

Atacul, revendicat de ISIS

Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul la doar cateva ore dupa incident: "Autorul acestui atac cu cutitul din Paris este un soldat al Stat Islamic, iar operatiunea a fost desfasurata ca represalii fata de state ale coalitiei internationale antijihadiste din Irak si Siria", a sustinut o "sursa din cadrul serviciilor de securitate" pentru Amaq, potrivit stirileprotv.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.