O tanara a suferit luna trecuta in Zimbabwe atacul unui crocodil, care i-a smuls bratul, dar nu a impiedicat-o sa se casatoreasca la cinci zile dupa tragedie, potrivit ziarului local Chronicle, citat miercuri de EFE.

Zanele Ndlovu, fosta jucatoare internationala de tenis, a fost atacata la 30 aprilie de un crocodil in timp ce naviga pe fluviul Zambezi intr-o canoe gonflabila, in apropiere de celebra cascada Victoria.

"Crocodilul a tasnit din apa si m-a muscat de brat, impreuna cu o bucata laterala din barca", a povestit Ndlovu, in varsta 25 de ani, ziarului din orasul Bulawayo, unde a primit ingrijiri medicale. "Barca a inceput sa de dezumfle si totul s-a petrecut foarte repede. Crocodilul m-a muscat din nou si m-a tras sub apa", a povestit tanara care si-a pierdut bratul drept.

Ndlovu a fost insa ajutata de logodnicul sau, britanicul Jamie Fox, 27 de ani si de ghizii care ii insoteau pe turistii din alte ambarcatiuni similare. Tanara a fost transportata pe calea aerului la un spital din Bulawayo, al doilea oras din Zimbabwe, insa ranile erau atat de grave, incat medicii au fost nevoiti sa-i amputeze bratul deasupra cotului, scrie Agerpres.

Cinci zile mai tarziu cei doi tineri se casatoreau in capela spitalului, in prezenta a 60 de invitati.

Intr-o imagine publicata de presa locala, tanara apare zambitoare imbracata intr-o eleganta rochie alba si are infasurata o panglica de aceeasi culoare in jurul cotului drept.

Jamie Fox a declarat ca trauma dupa atacul crocodilului le-a intarit dragostea si a marturisit ca nu i-a trecut prin minte in niciun moment sa anuleze nunta.

Potrivit datelor oficiale, 34 de persoane au murit anul trecut in Zimbabwe in urma unor atacuri ale animalelor salbatice, dintre care 21 ucise de crocodili.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.