Un pasager chinez a fost retinut si a primit o amenda de 11.000 de dolari pentru ca a deschis usa de urgenta a avionului dupa ce acesta a aterizat, actionand totodata si toboganul gonflabil, transmite South China Morning Post.

Intamplarea s-a petrecut pe aeroportul Mianyang Nanjiao.

Barbatul, identificat sub numele Chen, a povestit ca motivul pentru care a luat aceasta decizie a fost pentru ca se simtea sufocat de ceilalti pasageri, avand nevoie de o gura de aer proaspat.

Tanarul in varsta de 25 de ani a explicat ca nu stia ca se va activa si dispozitivul de evacuare: "Avand in vedere ca era atat de aglomerat, am apasat pe manerul de langa mine. Iar cand usa a cazut, m-am panicat", a mentionat el.

Echipajul companiei aeriene, al carui nume nu a fost mentionat, a alertat politia, barbatul fiind retinut pentru o perioada de 15 zile, aplicandu-i-se totodata si o amenda de 11.000 de dolari (70.000 de yuani).

Compania aeriana a tinut sa mentioneaze ca scuza invocata nu se justifica avand in vedere ca fiecare pasager primeste un manual in care sunt mentionate toate masurile in cazul unei situatii de urgenta, inainte de orice zbor, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.