Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, la Congresul Avocatilor 2018 ca asteapa momentul in care va reveni in avocatura.

”Intr-un fel sau altul, astept momentul in care voi scoate „roba” de la naftalina, voi cere revenirea in activitatea de avocat”, a declarat Toader, potrivit universuljuridic.ro, citat de Hotnews.

El le-a spus celor prezenti si ca a demarat procedurile pentru incheierea unui nou protocol intre institutii pentru actualizarea onorariillor platite in domeniu.

Astazi, cand vorbim, cuvantul ‘protocol’ este deformat. Cuvantul’protocol’ are o anumita conotatie specifica. Dar va asigur de faptul ca am demarat procedurile pentru incheierea unui nou protocol intre Ministerul Justitiei, Ministerul Public si Uniunea Barourilor, un nou protocol, in care sa fie parte si Ministerul Public, in care sa actualizam si sa standardizam cuantumul onorariilor pentru serviciile pe care le prestati. E adevarat ca dumneavoastra – si cu totii stim – apare acolo o fraza miraculoasa si Ministerul Finantelor este intotdeauna de acord, noi le multumim, dar se pune o virgula cu incadrarea in alocatia bugetara. Asadar, vom finaliza acest nou protocol, un parteneriat in trei de data aceasta, in care sa actualizam natura si volumul de retribuire, onorariile pentru serviciile pe care le prestati”, a declarat ministrul, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.