Presa locala relateaza ca miercuri a avut loc un nou atac intr-o scoala din Rusia, un elev ranind cel putin patru persoane cu un cutit. Incidentul a avut loc in republica Baschiria.

Conform informatiilor noastre, patru persoane, dintre care trei copii, au fost transportate la spitalul din Sterlitamak”, conform Ministerului Sanatatii din Rusia, potrivit RT.com.

Dupa ce a atacat mai multe persoane cu cutitul, tanarul a incercat sa dea foc scolii, iar inainte ca acesta sa fie retinut a incercat sa se sinucida.

Cladirea a fost evacuata, relateaza stirileprotv.ro.

Anul acesta au avut loc mai multe astfel de atacuri in Rusia. De exemplu, un elev de la un liceu din sud-estul Siberiei si-a atacat colegii cu toporul a dat foc clasei, dupa care a incercat sa se sinucida.

Mai pot fi mentionate doua incidente de acest tip: primul intr-o scoala din Perm, unde un elev si un fost elev au intrat in scoala mascati si inarmati cu cutite si au ranit 12 persoane, iar altul in regiunea Celeabinsk, unde un baiat de 16 ani si-a injunghiat cu cutitul un coleg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.