In varsta de 19 ani, Bindi Irwin este foarte activa in social media si imparte cu urmaritorii sai cele mai noi experiente. Aceasta este fiica lui Steve Irwin, cunoscut prezentator de televiziune si ecolog, care a murit in timp ce filma un documentar.

In 4 septembrie 2006, lumea era socata sa afle despre moartea lui Steve Irwin. Acesta era cunoscut pentru documentarele filmate pentru Discovery, sfarsitul fiindu-i adus in timp ce facea scufundari si filma pentru documentarea lumii submarine. Acesta a fost intepat in piept de o pisica de mare, intepatura care s-a dovedit fatala. Impreuna cu sotia sa, Terri Raines, Steve Irwin a avut doi copii - o fata pe nume Bindi Sue Irwin si un baiat, Robert Clarence.

Bindi Sue Irwin a implinit de curand 19 ani si demonstreaza ca aschia nu sare departe de trunchi. Tanara este la fel de pasionata de toate animalele, cu care pare sa imparta o conexiune speciala, noteaza Boredpanda.com.

Impreuna cu fratele sau, Bindi a fost in centrul atentiei inca de la varste fragede, aparand in multe show-uri gazduite de parintele lor, inca de cand aveau doar cateva luni. Bindi a fost preocupata de lumea divertismentului, ocupandu-se de actorie, muzica sau prezentarea diverselor spectacole (a castigat si un sezon al show-ului "Dancing with the Stars").

Adevarata mostenire a fetei este pasiunea pentru viata salbatica. Aceasta imparte cu intreaga lume - pe Instagram sau Twitter - mesaje inspirationale.

Lucreaza si locuieste in continuare la gradina zoologica din Australia, fondata din 1970 de familia Irwin.

A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking, because its trust is not on the branch but on its own wings. —Author Unknown Happy #NationalBirdDay 💛

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Citeste si:
FOTO Fiul lui Steve Irwin a fost mușcat de un șarpe
FOTO Fiul lui Steve Irwin a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.