Un cutremur, de aceasta data cu magnitudinea de 4,7 pe scara Richter, a zguduit Italia in aceeasi zona care a fost afectata de cutremure majore in ultimii doi ani.

Cutremurul s-a inregistrat la ora 05:11 (03:11 GMT), avand epicentrul la Muccia, la circa 190 de kilometri nord de Roma. Institutul National de Geofizica si Vulcanologie (INGV) a transmis ca seismul s-a produs la o adancime de 9 km.

Pana la acest moment nu au fost raportate persoane ranite, insa cladirile au fost avariate din nou, a anuntat serviciul de pompieri si agentia pentru protectie civila.

Primarul din Muccia a declarat pentru agentia de stiri ANSA ca s-ar fi prabusit clopotnita bisericii locale Santa Maria di Varano.

Pentru a se asigura ca nu vor exista uletrior probleme, traficul feroviar local a fost suspendat, scolile fiind inchise, potrivit stirileprotv.ro.

Incepand din luna august a anului 2016 pana in ianuarie 2017, nu mai putin de patru cutremure, avand magnitudini intre 5,4 si 6,5 s-au produs in centrul Italiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.