Purtatorul de cuvant al grupului parlamentar al Fidesz (de guvernamant in Ungaria), Janos Halasz, a declarat luni intr-un interviu ca alianta de guvernare, cu o majoritate de doua treimi, va putea sa adopte fara probleme legea "Stop Soros", care are ca scop sa ingradeasca activitatile organizatiilor neguvernamentale promigratie, informeaza MTI.
Parlamentul ar urma sa se reuneasca in aceasta luna astfel incat procesul legislativ sa se incheie in mai, a spus Halasz. "Nu exista nicio indoiala: este o chestiune de suveranitate si de securitate a tarii", a adaugat el.

Halasz a mai spus ca Fidesz nu se astepta sa obtina o victorie atat de mare. "Suntem incantati de rezultat. Oamenii au inteles ca acestea erau niste alegeri decisive... Trebuie sa continuam sa luptam impotriva migratiei... dar in acelasi timp viata merge inainte, si vom actiona pentru a ne asigura ca impozitele vor scadea, iar salariile vor creste", a declarat Halasz la postul public M1, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.