14 oameni au murit si alti 14 au fost raniti, dupa ce un camion si un microbuz care transporta o echipa de hochei de juniori s-au ciocnit, vineri dupa amiaza, in vestul Canadei. 

Microbuzul transporta o echipa de hochei pe gheata, de juniori.

"Au fost confirmate 14 decese. Parinti din toate partile Canadei se grabesc la fata locului. Sunt devastati. Toti suntem in stare de soc", a declarat presedintele echipei Humboldt Broncos, potrivit Stirileprotv.

Microbuzul ii transporta pe membrii echipei la un meci.

"Este un accident ingrozitor. Parinti si bunici asteapta cu infrigurare vesti. Toti se roaga pentru copiii lor, sa fie bine. Le vom oferi tot sprijinul si ajutorul de care au nevoie. Este cumplit ce s-a intamplat. Nu mai am cuvinte. Este cosmarul oricarui parinte", a declarat presedintele echipei gazda Nipawin Hawks.

Prim-ministrul canadian, Justin Trudeau, a transmis un mesaj: "Nu imi pot imagina ce este in sufletul acestor parinti. Sunt alaturi de toti cei afectati de aceasta tragedie. Gandurile mele si condoleantele se indreapta spre comunitatea Humboldt si dincolo de ea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.