Un italian din Valledoria i-a lasat mostenire romancei care l-a ingrijit in ultimii ani un milion de euro, bani si proprietati imobiliare. Desi femeia a murit inaintea barbatului, rudele ei s-au prezentat pentru a revendica mostenirea. 

Sora batranului povesteste ca la nici o ora dupa moartea italianului, rudele romancei s-au prezentat pentru a revendica mostenirea.

"Suntem unicii mostenitori ai averii raposatului. Vrem sa va spunem ca ne vom ocupa de inmormantare dupa ritul martorilor lui Iehova. Se convertise la credinta noastra", au declarat sotul, fii si nora romancei, potrivit Nuova Sardegna.

Sora italianului spune ca fratele ei era catolic practicant si ca a ramas uimita de solicitarile rudelor romancei, motiv pentru care a apelat la instanta pentru a-si face dreptate. Ea a obtinut punerea sub sechestru a bunurilor si a demonstrat ca batranul nu avea discernamant atunci cand a redactat testamentul, intrucat suferea de o boala psihica. Testamentul a fost anulat, iar rudele romancei trebuie sa plateasca, acum, cheltuielile de judecata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.