O masina a intrat intr-un grup de copii cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, care se afla pe trotuar, in cartierul Castlemilk din Glasgow. Politistii au stabilit ca soferul a izbit intentionat grupul, astfel ca il cerceteaza pentru tentativa de omor. 
In urma accidentului, o fetita de 14 ani, cu rani grave, a fost transportata la Spitalul Hairmyres, iar alte trei fete de 12,13 si 14 ani si un baiat de 12 ani au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind raniti usor.

"Masina a intrat intentionat in grupul de copii, astfel ca vom trata acest incident ca pe o tentativa de omor. Oamenii legii se afla pe urmele celui care a comis fapta. Fac apel la oricine ne poate ajuta cu informatii. Vom institui patrule de politie in zona pentru a proteja comunitatea locala", a declarat reprezentantul politiei, Peter Sharp, potrivit standard.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.