Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite in urma unei explozii la un magazin din Chisinau. Incidentul a avut loc la iesirea din magazin, dupa ce un client a detonat un obiect necunoscut.

Din primele cercetari, se pare ca barbatul venise sa ia tigari, dar refuza sa le plateasca, astfel ca s-a iscat o discutie intre el si vanzatoare, iar cand barbatul a iesit din magazin s-a declansat si bomba care l-a ucis pe loc.

La acel moment, in magazin se mai aflau patru persoane, un barbat avand nevoie de ingrijiri medicale.

Explozia a fost propulsata in exteriorul magazinului, exact in momentul in care, pe strada, trecea un barbat care a fost ucis, de asemenea, de bomba.

"Conform procedurilor la fata locului s-a deplasat si serviciul BOMB TECH al IGP care lucreza si la moment. Perimetrul care a fost impanzit se afla in afara oricarui pericol. Unul din barbatii decedati in jurul orelor 11:00 a intrat in magazin si a luat aproximativ 10 pachete de tigari si a mers spre tejghea.

Barbatului i s-a propus sa achite, insa acesta a refuzat. Astfel, din mana sau din rucsacul acestuia a cazut un obiect explozibil care a explodat la iesirea din magazin. Din informatiile de la fata locului, puterea de distrugere a obiectului explozibil a fost intreptata spre strada adiacenta unde in acel moment se afla un barbat neidentifiacat care a decedat la fata locului.

Barbatul care a produs explozia este un locuitor al Chisinaului, nascut in 1968. Persoana a fost anterior judecata de mai multe ori", a spus seful IGP Alexandru Panzari, potrivit publika.md.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.