Kiara Moore, o fetita in varsta de doi ani, a murit dupa ce masina in care se afla a fost furata si s-a prabusit in raul Teifi.

Fetita care implinea trei ani martea viitoare a murit la Spitalul Universitar Wales, dupa ce a fost recuperata din masina ajunsa in rau.

Luni dupa amiaza, apropiatii au distribuit mesaje pe Facebook, in care anuntau furtul masinii, cu fetita in ea.

Politia a declarat ca a fost anuntata despre lipsa masinii in jurul orei 15:30, iar aceasta a fost localizata doua ore mai tarziu.

"Din pacate, confirmam ca Kiara Moore, in varsta de 2 ani, a fost declarata moarta noaptea trecuta, dupa ce a fost recuperata dintr-o masina care se prabusise in raul Teifi. Autoritatile sprijina familia fetei", a declarat Politia, intr-un mesaj pe Twitter, potrivit metro.co.uk.

"Sotia a lasat fata in masina pentru a lua niste bani, iar cand s-a intors nu a mai gasit masina. S-a uitat in rau, dar nu a vazut nimic, asa ca a presupus ca masina a fost furata. Multumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ati acordat. Mii de multumiri pentru ofiterii care ne-au salvat fetita din rau. Kiara a avut o viata scurta, dar foarte frumoasa", a declarat Jet Moore, tatal Kiarei, pe pagina sa de Facebook.

Oamenii legii cerceteaza circumstantele in care s-a petrecut incidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.