Un italian i-a inscenat un accident auto unui roman care ii repara casa din provincia Lucca si a cazut de la 4 metri inaltime. 

In septembrie 2014, romanul lucra la acoperisul unei locuinte, cand s-a dezechilibrat si a cazut de la patru metri. Vazand ca e ranit, proprietarul nu a chemat ambulanta si a decis sa ii insceneze barbatului un accident auto, intrucat nu purta echipament de protectie in timpul lucrului, iar italianul ar fi fost raspunzator pentru accidentul de munca.

Romanul care lesinase de la lovitura a fost urcat intr-o furgoneta, dus la cativa kilometri distanta si lasat la marginea drumului alaturi de bicicleta sa. Italianul ajutat de ceilalti muncitori a aranjat totul, astfel incat sa para ca romanul a suferit un accident rutier.

Dupa ce a pus toate detaliile la punct, italianul a anuntat ambulanta si l-a fortat pe roman sa confirme povestea, amenintandu-l ca daca nu face intocmai, va ramane fara loc de munca, potrivit Stirileprotv.

Varianta oficiala a fost, astfel, ca romanul mergea pe bicicleta cand a fost lovit de o masina, al carei sofer a parasit locul accidentului.

Victima le-a spus adevarul politistilor, care au declansat o ancheta si i-au dat dreptate romanului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.