Gary Cohn, principalul consilier economic al presedintelui SUA, isi da demisia. Aceasta decizie reprezinta ultima din seria unor demisii importante care au avut loc in echipa lui Donald Trump. 

"A fost o onoare sa-mi servesc tara si sa adopt politici in vederea cresterii economice in favoarea poporului american. Ii sunt recunoscator presedintelui ca mi-a oferit aceasta oportunitate si le doresc lui si Administratiei mult succes in viitor", a declarat Cohn, potrivit Hotnews.

La randul sau, Donald Trump a avut cuvinte de apreciere la adresa principalului consilier economic: "Este un talent rar si ii multumesc pentru devotamentul in slujba poporului american", a mai declarat presedintele SUA.

Presa de peste ocean vorbea despre divergente intre cei doi, dupa ce Trump a hotarat cresterea taxelor vamale pe importurile de otel si aluminiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.