Autoritatile americane l-au inculpat pe un barbat de 24 de ani care i-a trimis lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al presedintelui american, un plic in care se afla pudra alba, impreuna cu o nota in care il numea o ''persoana ingrozitoare'', transmite dpa, citand un comunicat al Departamentului de Justitie de la Washington.

Daniel Frisiello, in varsta de 24 de ani, a fost arestat si este acuzat ca a trimis scrisori de amenintare continand o pudra alba suspecta catre cinci persoane foarte cunoscute din Statele Unite, printre care si Donald Trump Jr., a precizat Departamentul de Justitie.

Sotia lui Donald Trump Jr., Vanessa, a fost dusa la spital luna trecuta dupa ce a deschis plicul adresat fiului cel mare al presedintelui.

Pe langa pudra alba, care s-a dovedit inofensiva, plicul mai continea un mesaj catre Trump Jr.. ''Esti o persoana ingrozitoare, ingrozitoare, sunt surprins ca tatal tau te lasa sa vorbesti la TV. Tu il faci pe idiotul familie, Eric, sa para destept. Asta e motivul pentru care oamenii te urasc, asa ca primesti ceea ce meriti. Asa ca taci naibii din gura!'', scria in mesaj, potrivit oficialilor, potrivit Agerpres.

Donald Trump Jr., in varsta de 40 de ani, conduce Trump Organization, afacerea de familie a magnatului, impreuna cu fratele sau Eric, 34 de ani, de cand tatal lor a devenit presedinte.

El este casatorit cu Vanessa, fost model, din 2015.

Frisiello urma sa compara in fata unui judecator din Worcester, statul Massachusetts.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.